Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar

Voordelen van een elektrische heftruck

Elektrische heftrucks hebben meerdere voordelen ten opzichte van Diesel of LPG-varianten. Wij hebben een aantal van de voordelen voor jou op een rij gezet.

  • Lagere bedrijfskosten: door de lagere onderhoudskosten en minder brandstofkosten hebben elektrische heftrucks lagere bedrijfskosten.
  • Milieuvriendelijke keuze: elektrische heftrucks stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, in tegenstelling tot Diesel- of LPG-heftrucks.
  • Elektrische heftrucks zijn geschikt voor binnen- en buitenterreinen.
  • Hoge productiviteit: elektrische heftrucks zijn makkelijk te besturen waardoor ze betere controle bieden.

Verschillende elektrische vorkheftrucks

Bij Hendrikse Verhuur bieden wij verschillende type elektrische vorkheftrucks aan. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan elektrische vorkheftrucks van hoge kwaliteit die aan uw specifieke behoeften voldoen. Variërend van een werkhoogte van 4.30 meter tot een werkhoogte van 5.00 meter en een hefvermogen van 1.800 kg tot 5.000 kg. De heftrucks zijn dus inzetbaar voor grote en kleine projecten. Elektrische vorkheftruck zijn flexibel en wendbaar wat de besturing erg eenvoudig maakt.

Huur een elektrische heftruck bij Hendrikse Verhuur

Bij Hendrikse Verhuur huurt u voordelig een elektrische heftruck. De elektrische heftrucks worden aangeboden door gerenommeerde merken waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is, toegankelijk voor zowel bedrijf als particulieren. U huurt een elektrische heftruck voordelig, en voor iedere periode. Bij ons maakt u gebruik van lage tarieven door de beschikking over ons eigen wagenpark.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.