Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Doosan heftruck huren: kies voor kwaliteit en efficiëntie 

Bent u op zoek naar een krachtige en betrouwbare heftruck voor uw bedrijf? Dan is de Doosan heftruck de perfecte oplossing. Doosan is een wereldwijd bekend merk dat garant staat voor kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Met een Doosan heftruck bent u verzekerd van een duurzame en krachtige machine die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en prestaties.

De voordelen van een Doosan heftruck huren

Het huren van een Doosan heftruck biedt tal van voordelen. Allereerst is het een flexibele oplossing die perfect is voor bedrijven die regelmatig wisselen van opdrachten of seizoensgebonden werkzaamheden hebben. Een Doosan heftruck huren is ook een kostenefficiënte optie, omdat u niet hoeft te investeren in de aankoop van een machine. Daarnaast is het onderhoud en de reparatie van de heftruck de verantwoordelijkheid van de verhuurder, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

De geschikte Doosan heftruck vinden

Welke Doosan heftruck het beste bij uw werkzaamheden past, hangt af van de soort klus. De heftrucks verschillen in hefvermogen en hefhoogte. Ook zijn bepaalde motoren enkel geschikt voor buitenprojecten, wegens de schadelijke uitlaatgassen. Wij verhuren de volgende Doosan heftrucks:
  • Een Doosan heftruck met elektrische motor is ideaal voor projecten in magazijnen en bedrijfshallen. Door de elektrische motor komen er geen schadelijke uitlaatgassen vrij. Daarnaast werkt de machine stil en energiezuinig.
  • Een Doosan heftruck met een dieselmotor werkt krachtig en snel. Dit is ideaal voor zware klussen op het buitenterrein. Wegens de schadelijke stoffen is het niet toegestaan om de machine binnenshuis te gebruiken.
  • Een Doosan LPG heftruck is geschikt voor klussen die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Door de LPG motor is deze heftruck erg zuinig en zeer geschikt voor het transporteren van zware pallets.

Voordelig en flexibel verhuur

Onze elektrische Doosan heftrucks zijn het duurst om te verhuren. Deze kunt u vanaf € 105,- per dag huren. De dieselmotoren zijn iets lager geprijsd, deze kunt u vanaf € 95,- per dag huren, maar hebben ook meer hefvermogen. De zuinige LPG heftruck kan u vanaf € 95,- per dag huren. Heeft u de heftruck langer nodig voor uw werkzaamheden? Wij hanteren goedkope tarieven voor dagelijks en wekelijks verhuur. Wij zorgen altijd dat de machines snel en op locatie afgeleverd worden. Ook halen wij deze na afloop van de werkzaamheden weer kosteloos op, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Advies nodig? Neem contact met ons op

Komt u er niet helemaal uit op de website? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op zodat wij u van advies kunnen voorzien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0615410879 of 0318209460, of stuur een bericht via het contactformulier op onze website Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 uur en 18.00 uur te bereiken, en op zaterdag tussen 7.30 uur en 12.30 uur. Heeft u voor uw werkzaamheden ook andere machines nodig? Bij Hendrikse Verhuur zijn er ook hoogwerkers die u tegen scherpe tarieven kunt huren.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.