Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Doosan heftruck

Moet u binnenkort zware goederen laden en lossen? Huur dan een Doosan heftruck bij Hendrikse Verhuur. Wij hebben verschillende varianten heftrucks in ons assortiment die uw werkzaamheden moeiteloos uit kunnen voeren. De Doosan heftruck staat al jaren bekend om de hoge betrouwbaarheid, de robuuste bouw en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor weet u zeker dat uw goederen zonder probleem worden verplaatst.

De geschikte Doosan heftruck vinden

Welke Doosan heftruck het beste bij uw werkzaamheden past, hangt af van de soort klus. De heftrucks verschillen in de hefvermogen en hefhoogte. Ook zijn bepaalde motoren enkel geschikt voor buitenprojecten, wegens de schadelijke uitlaatgassen. Wij verhuren de volgende Doosan heftrucks:
  • Een Doosan heftruck met elektrische motor is ideaal voor projecten in magazijnen en bedrijfshallen. Door de elektrische motor komen er geen schadelijke uitlaatgassen vrij. Daarnaast werkt de machine stil en energiezuinig.
  • Een Doosan heftruck met een dieselmotor werkt krachtig en snel. Dit is ideaal voor zware klussen op het buitenterrein. Wegens de schadelijke stoffen is het niet toegestaan om de machine binnenshuis te gebruiken.
  • Een Doosan LPG heftruck is geschikt voor klussen die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Door de LPG motor is deze heftruck erg zuinig en zeer geschikt voor het transporteren van zware pallets.

Voordelig en flexibel verhuur

Onze elektrische Doosan heftrucks zijn het voordeligste om te verhuren. Deze kunt u al vanaf € 70,- per dag huren. De dieselmotoren zijn iets hoger geprijsd, deze kunt u vanaf € 75,- per dag huren, maar hebben ook meer hefvermogen. De zuinige LPG heftruck kan u vanaf € 80,- per dag huren. Heeft u de heftruck langer nodig voor uw werkzaamheden? Wij hanteren goedkope tarieven voor dagelijks en wekelijks verhuur. Wij zorgen altijd dat de machines snel en op locatie afgeleverd worden. Ook halen wij deze na afloop van de werkzaamheden weer kosteloos op, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Advies nodig? Neem contact met ons op

Komt u er niet helemaal uit op de website? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op zodat wij u van advies kunnen voorzien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0615410879 of 0318209460, of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 6.00 uur en 18.00 uur te bereiken, en op zaterdag tussen 7.30 uur en 12.30 uur. Heeft u voor uw werkzaamheden ook andere machines nodig? Bij Hendrikse Verhuur zijn er ook hoogwerkers die u tegen scherpe tarieven kunt huren.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.