Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Als u een dakgoot wilt legen, werkt u op grote hoogte. Het komt soms voor dat een ladder gewoonweg niet voldoet aan de benodigde hoogte. Dan komt een hoogwerker goed te pas. Zo kunt u op een veilige manier uw dakgoot legen.


Hoogwerker voor legen dakgoot

Voor het werken op grote hoogte kunt u een hoogwerker huren. Dit werkt een stuk veiliger én makkelijker dan met een ladder. Een ladder staat vaak minder stabiel en daarnaast is het lastig om spullen mee te nemen op een ladder. Bij een hoogwerker neemt u al het gewenste materiaal mee naar boven.

Welke hoogwerker u precies nodig heeft, hangt af van de situatie. U kunt contact met ons opnemen om u te laten adviseren over de juiste hoogwerker voor uw klus.

Wanneer dakgoot legen?

Door uw dakgoot regelmatig te onderhouden, voorkomt u ernstige schade en hoge reparatiekosten. U kunt het beste minstens twee keer per jaar uw dakgoot schoonmaken. Dit is afhankelijk van het afval dat in uw dakgoot terecht komt. Als u naast uw huis een grote boom heeft staan, kunt u overwegen om uw dakgoot vaker te legen. 


Hoogwerker huren bij Hendrikse Verhuur

Wilt u een hoogwerker huren voor het legen van uw dakgoot? Dat kan! Hendrikse Verhuur heeft een groot aanbod met verschillende hoogwerkers, waaronder schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw klus.

Wanneer u een hoogwerker huurt, kunt u deze op locatie laten leveren. Zo hoeft u zelf geen alternatief vervoer te regelen, maar zorgen wij ervoor dat de hoogwerker op locatie gebracht wordt. U hoeft zelf niets te regelen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een hoogwerker huren voor uw dakgoot legen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook een kijkje nemen bij ons assortiment heftrucks.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.