Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Bomen kappen met hoogwerker

Gaat u bomen kappen en heeft u hiervoor een hoogwerker nodig? Wij van Hendrikse Verhuur helpen u graag. In onze uitgebreide vloot vindt u geheid de hoogwerker die u nodig heeft voor de klus, variërend van minihoogwerkers tot telescoophoogwerkers en knikarmhoogwerkers met een werkhoogte van maar liefst 40 meter. Moet u bomen kappen op meerdere locaties, dan raden we onze verrijdbare hoogwerker op aanhanger aan. Deze kunt u makkelijk verplaatsen wanneer u in het bezit bent van rijbewijs BE en een bus of auto met trekhaak.

Hoogwerker huren bij Hendrikse voor het kappen van bomen

Onze hoogwerkers zijn te huur voor korte en lange periodes; hoe lang u de hoogwerker maar nodig heeft om de bomen te kappen. Huurt u deze langer dan een dag, dan kunt u rekenen op flinke korting. Zo kunt u zorgeloos de tijd nemen voor uw project.

Kijk eens op onze overzichtspagina met hoogwerkers om de juiste hoogwerker te vinden. Zo hebben we speciale hoogwerkers voor ruw terrein, die ervoor zorgen dat u veilig, stabiel en waterpas kunt werken. Maak hier ook zeker gebruik van onze handige keuzetool.

Naast onze verschillende hoogwerkers vindt u bij ons overigens ook de nodige heftrucks. Hoe groot uw project ook is, en hoeveel tijd u hieraan kwijt bent; wij hebben de machines voor u paraat staan.

Een greep uit onze hoogwerkers


Meer informatie nodig?
Heeft u niet zo veel ervaring met het kappen van bomen met een hoogwerker, dan kunt u ons altijd om advies vragen. Bel ons op het telefoonnummer 0318209460, of stuur een bericht op onze contactpagina. Benieuwd naar de kosten voor de huur? Vraag gerust om een gratis en vrijblijvende offerte voor onze verschillende hoogwerkers.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.