Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Bij een hoogwerker huren komt het één en ander kijken. Zo is het belangrijk om van tevoren na te denken over het vervoeren van de hoogwerker naar uw locatie. Gelukkig biedt Hendrikse Verhuur hier oplossingen voor aan.

Hoogwerker huren bij Hendrikse Verhuur

Hendrikse Verhuur heeft een groot aanbod aan hoogwerkers. U kiest uit knikarmhoogwerkers,
schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers en spin hoogwerkers. Welke hoogwerker u nodig heeft,
hangt af van uw klus of project. Als u hierover twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan
spreken we de mogelijkheden door.

Hoogwerker op locatie

Wanneer u kiest voor een hoogwerker huren bij Hendrikse Verhuur, zorgen wij ervoor dat de hoogwerker op locatie afleveren. Zo hoeft u zelf geen aanhanger te huren. Wij regelen alles voor u. Om de mogelijkheden van een hoogwerker op locatie te bespreken, kunt u contact met ons opnemen.

Wij bieden lage huurtarieven en u ontvangt een snelle service. Wilt u een hoogwerker huren? Dan weet u bij Hendrikse Verhuur altijd zeker dat u top kwaliteit ontvangt. U kunt met een gerust hart onze hoogwerkers gebruiken bij uw klus.

Aanhanger huren voor hoogwerker

U heeft keuze uit ons ruime aanbod aan hoogwerkers. Hendrikse Verhuur beschikt over een zelfstandig wagenpark, waar verschillende hoogwerkers staan die wij verhuren. Door het ruime aanbod is er voor ieder een hoogwerker naar wens. Wij bieden altijd de juiste hoogwerker voor uw klussen.

Wilt u een aanhanger huren voor een hoogwerker? Dit is niet nodig bij Hendrikse Verhuur! Het is namelijk mogelijk om de hoogwerker bij u thuis of op locatie af te laten leveren. Zo hoeft u niet op zoek naar een aanhanger verhuurder, maar is het snel geregeld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gelijk een hoogwerker huren? Dan kunt u contact met ons opnemen.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.