Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Heftruck huren in Apeldoorn

Zware en grote hoeveelheden goederen gaat u natuurlijk niet zelf tillen. Om efficient te werken in het magazijn of bijvoorbeeld op de bouwplaats komt een heftruck zeer van pas. Een heftruck huren in Apeldoorn kan voordelig bij Hendrikse Verhuur. Door onze diversiteit aan heftrucks vindt u altijd een geschikte heftruck voor uw doeleinde.

Wanneer u besluit een heftruck te huren in Apeldoorn, kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren, op uw adres. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Heftruck huren omgeving Apeldoorn


Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in omgeving Apeldoorn. Wij hebben veel opdrachtgevers blij mogen maken met een goedkope oplossing voor het huren van heftrucks. Opdrachtgevers in Hengelo, Kampen, Nieuwegein, Soest, Nijkerk en Zutphen huren heftrucks van Hendrikse Verhuur vanwege de betrouwbare leveringen en scherpe prijzen. Hendrikse Verhuur laat al haar heftrucks jaarlijks controleren. Onze heftrucks voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. Uw heftruck huren in Apeldoorn doet u alleen daarom al bij Hendrikse Verhuur.

Heftruck huren voor binnen- en buitengebruik

Wanneer je de heftruck voor zowel binnen als buiten dient te gebruiken kunt u kiezen uit een elektrische heftruck of een LPG/Gas heftruck. Door de lage uitstoot van schadelijke stoffen is het toegestaan deze heftrucks in magazijnen en bedrijfshallen te gebruiken.

Deze heftrucks zijn erg zuinig en een stille motor. Daarom zijn deze ideaal om te gebruiken binnen in het bedrijf, hoewel zij ook geschikt zijn voor buiten terreinen. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Apeldoorn, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Heftrucks voor uitsluitend ruwe terreinen

Bent u uitsluitend buiten aan het werk en wilt u een snelle en krachtige heftruck huren in Apeldoorn? Dan voldoet een diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Veilige heftrucks, kwalitatieve topmerken

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons alleen een heftruck huren in Apeldoorn van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.