plus minus check chevron-left chevron-right calendar chevron-up chevron-down phone envelope map-o
Direct huren / vragen? Bel ons 06 22 500 330

Verreiker verhuur

Voor verreiker verhuur kunt u terecht bij Hendrikse Verhuur. Wij zorgen al vele jaren voor de verhuur van roterende en starre verreikers voor al uw werkzaamheden.

Verreiker verhuur

Wanneer u op hoge en lastig bereikbare plekken moet werken is een verreiker de geschikte oplossing. Afhankelijk van het type project of klus kunt u een keuze maken uit twee verschillende soorten verreikers.

Roterende verreiker
Roterende verreiker inclusief machinist
Starre verreiker

Onze verreikers kunnen voor zowel bedrijven als particulieren verhuurd worden. Mocht u op relatief gemakkelijke plekken moeten werken, dan voldoet de starre verreiker aan uw behoefte. De roterende verreiker heeft echter een roterende functie, waardoor je een beter bereik hebt en de verreiker op iedere ondergrond kan plaatsen. Dit is ideaal voor de moeilijk bereikbare plekken.


Verreiker aanbouwdelen verhuur

Een verreiker is multi-inzetbaar door de toepasbaarheid van vele aanbouwdelen. Hulpstukken, zoals verlenglepels kunnen uw verreiker uitbreiden en functioneel maken als heftruck of hoogwerker. Wij kunnen uw verreiker en aanbouwdelen op uw locatie leveren. Wanneer u vandaag uw verreiker aanvraagt, kunnen wij vrijwel altijd morgen al afleveren. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.


Verreiker verhuur in Nederland

Hendrikse Verhuur heeft al veel particuliere en zakelijke opdrachtgevers geholpen met een verreiker. Opdrachtgevers uit Dronten, Nijkerk, Kampen, Epe en Arnhem hebben een verreiker van Hendrikse Verhuur mogen gebruiken. Wij zorgen altijd dat onze verreikers voldoen aan de veiligheidseisen.

Weet u niet welke verreiker bij uw project past? Ons ervaren personeel geeft u graag persoonlijk advies om direct aan de slag te gaan!

Neem contact met ons op