Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Verreiker Nijkerk

Verreiker Nijkerk gezocht? Wellicht door een nieuw groot project of uitval van uw eigen machine? Waarom dan ook, huren bij Hendrikse Verhuur biedt u vele voordelen. Als eerste is het veel voordeliger dan kopen. Ten tweede heeft u zelf geen onderhoud aan de verreiker en ten derde ontvangt u alle zekerheid en garantie van een goedwerkende verreiker, zodat u zonder problemen aan het werk kunt gaan.

Hendrikse Verhuur beschikt over verreikers die geschikt zijn voor allerlei klussen. Van klein onderhoud tot grote project. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons huren. Iedereen profiteert van:
  • Altijd lage huurtarieven
  • Levering op locatie in Nijkerk
  • Snelle service: levering morgen al mogelijk
  • Direct een verreiker in Nijkerk op locatie

Hoe het kan dat u morgen al uw verreiker op locatie kunt ontvangen? Hendrikse Verhuur beschikt over een zelfstandig wagenpark. Dit houdt in dat wij ons eigen voorraad aan verreikers hebben en direct beschikbaar staan. Wanneer wij een huuraanvraag binnen krijgen, is het daarom mogelijk om morgen al te leveren indien dit gewenst is. Mede door onze transportmiddelen en beschikbare chauffeurs kunnen wij dit voor u realiseren.
Natuurlijk is het ook mogelijk om uw machine zelf op te halen bij Hendrikse Verhuur. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, dat centraal in Nederland gelegen ligt.


Welke verreiker past bij mij?

Een verreiker is multi-inzetbaar en daarom kan het moeilijk zijn om in te schatten welke verreiker bij uw taken past. Hendrikse Verhuur beschikt over twee typen verreikers: de starre en roterende verreiker. Beide hebben een flexibele as en groot bereik, maar toch zijn er een aantal essentiele verschillen.

De roterende verreiker zegt het al: het heeft een roterende functie. Een bereik van 360 graden maakt het werk een stuk eenvoudiger en sneller. Zo kunt u efficiënt te werk gaan. Voor de roterende verreiker kunt u ook eventueel een ervaren machinist inhuren, mocht u zelf of uw collega’s onvoldoende ervaren hebben in het besturen van een verreiker. Een starre verreiker is altijd zelf te besturen.

U kunt bij Hendrikse Verhuur terecht voor een verreiker Nijkerk in diverse hoogtes. Weet u niet welke verreiker bij uw project past? Neem gerust contact met ons op om u te laten adviseren.


Huren bied meer zekerheid

Wij gaven het al eerder aan. Huren garandeert u meer veiligheid en zekerheid. Iedere machine is namelijk na elk verhuur van top tot teen gecontroleerd. Zo voorkomt u mankementen op de werkplaats en kunt u ononderbroken uw werk vervolgen. Bovendien worden alle machines jaarlijks gekeurd en geïnspecteerd door derden. Uitsluitend betrouwbare machines bij Hendrikse Verhuur!

Tevens is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor betrouwbaar en specialistisch machine verhuur. Zo bent u volledig zeker van alle zaken.

Vraag online uw verreiker aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!